Emmet Kelly

DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA klovn 022

 

 

  1. Her har jeg skitse ham op med oliemaling med en let pensel.   Jo .. jeg syntes at han sidder godt på lærredet . Så jeg maler videre herfra. Og hans udtryk ser jeg allerede meget på … Hvordan har han det mon?.
  2. Jeg maler videre, og ser hvad som sker. Der sker så meget når ansigtet udfyldes, og farverne begynder at gøre ham levende. Og er Hatten lidt for stor. Jo det tror jeg. Så den må jeg tage lidt af. Jeg kan gudskelov hele tiden rette med farven..
  3. Jeg kan godt li når malingen tørre indimellem. Så kan jeg bedre arbejde, og så syntes jeg også at maleriet får en bedre effekt. Bliver mere levende. Jeg ser stadig på mund og øjne . Og måske han skal ha en stor buket roser foran sig? Nu skal han lige ha en pause, og sidde og se på mig. Så kan jeg også se ham lidt an
  4. Såå- Jeg har bestemt at han hellere skal have medaljer på jakken, og måske en rose i den ene side. Hvad farve mon rosen skal have? Og jo nu er hans hat lidt bedre …. Jeg syntes bare ikke om baggrunden. Den er for ens med jakken … Tænker. Og lader ham tørre lidt.
  5.  Meget mørk baggrund. Næsten sort. Jeg blander meget rødt i den sorte. Det bliver sådan en fin baggrund.. For at gøre baggrunden lidt mere spændende, vil jeg bruge små penselstrøg og komme lidt blåt i det ene hjørne,, så man ligesom fornemmer himmelen.. J Og ja han har også fået et rød prikket tørklæde på som liver op på jakken.